Nét even anders

Kours Consultancy & Interim is het organisatieadviesbureau dat nét even anders kijkt. Geen nadruk op modellen en theorieën, maar samen door ontdekken, creëren en presteren een nieuwe koers bepalen. Waarbij we uitgaan van de dagelijkse praktijk en diepere beweegredenen van jou én jouw team. Door vragen te stellen en dóór te vragen. Door te kijken naar het gedrag in je organisatie. En te zorgen dat dit aansluit bij jouw stip op de horizon. Zodat je weer sterker vooruit kunt!

Onze drie beloftes

Onze drijfveer? In uitdagende situaties samen iets nieuws creëren. We doen je hierbij drie beloftes:

  1. We scheppen duidelijkheid, komen tot de kern en doen wat nodig is. Ook als dat soms een beetje schuurt. Want waar wrijving is, komt energie vrij.
  2. Alles is maatwerk. Het doel dat we overeenkomen en het plan om daar te komen. Elke actie is volledig afgestemd op de situatie in jouw bedrijf.
  3. We gaan voor een duurzaam resultaat. Zodat jij – ook als wij klaar zijn – met jouw team de juiste koers kunt varen. Voor een beter resultaat, een betere samenwerking en een betere wereld.

We doen het samen

Samen gaan we het avontuur aan en zorgen we dat we uitkomen bij het afgesproken eindpunt. Maar ook dat we genieten van de weg daarnaartoe. Plezier hebben in de dingen die je doet, is namelijk een basisvoorwaarde voor (hernieuwd) succes. Natuurlijk, we gaan hobbels tegenkomen op de route. En die gaan we ook zeker niet uit de weg. Want wat het oplevert, is de moeite waard: nieuwe energie, florerende teams en een toekomstbestendige organisatie.

Een opdracht is voor ons geslaagd als jij als opdrachtgever tevreden bent met het resultaat. Als we routes hebben gecreëerd naar nieuwe successen. En de uitdagingen hebben overwonnen die eerder de weg versperden. Samen met jou, en met je team.