Concrete resultaten. Daar houden we van!

Duurzaam resultaat: dat is het doel. Écht vooruitkomen. Met een koers die stabiel blijft, ook na afloop van het interim- of adviestraject.

Verwacht bij Kours geen overdaad aan theorieën en modellen. En geen standaardprocedures. Iedere situatie is anders en vraagt om een andere aanpak. Dat betekent dat we ons verplaatsen in jouw situatie, bekijken wat je echt nodig hebt en wat bijdraagt aan het langetermijnresultaat. We gaan zeg maar met onze poten in jouw klei staan. Omdat dát volgens ons voor jou het beste resultaat oplevert. 

Jij kiest de samenwerkingsvorm

Op welke basis we samenwerken, bepalen we in overleg. Want ook dat moet goed voelen voor jou als opdrachtgever. Enkele mogelijkheden:

  • Dienstverlening op regiebasis. We bekijken gaandeweg wat er nodig is en brengen de daadwerkelijke uren in rekening.
  • We bepalen het einddoel en maken tastbaar wanneer dat bereikt is. Daarbij spreken we een vaste beloning af die past bij het resultaat.
  • Op basis van vertrouwen en gedeelde verantwoordelijkheid gaan we de uitdaging aan en bouwen we samen aan de toekomst.

Netwerk van specialisten

Werk je samen met Kours dan krijg je daar een heel team van experts bij. Ons kantoor beschikt over een sterk netwerk van specialisten op bedrijfskundig, organisatorisch en financieel gebied. Bij specifieke vraagstukken doen we – in overleg – een beroep op hun expertise.

Eén van de specialisten die nauw betrokken is bij ons organisatieadviesbureau, is Rob Karelse. Rob levert met zijn bedrijf Erbeka financieel en fiscaal advies en is gespecialiseerd in de calculatie van het rendement van bedrijfsprocessen. Een belangrijk aspect bij veel van onze opdrachten.

Meer weten over onze werkwijze? Neem contact op voor een kennismaking.