Passie voor presteren

Ubbo Kuper is het gezicht achter Kours . Zelf is Ubbo al ondernemer sinds 2010. Met zijn kennis en ervaring als bedrijfseconoom en bedrijfskundige (Erasmus Universiteit) heeft hij al veel uitdagende logistieke en organisatievraagstukken aangepakt. Daarbij heeft ook zijn achtergrond als topsporter hem gevormd tot wie hij nu is.

Als sportman is Ubbo gewend om door te zetten, niet de makkelijkste weg te kiezen en te gaan voor het resultaat. Om steeds nieuwe doelen te stellen en te presteren in onbekende situaties. Dat motiveerde hem al in zijn tijd als professioneel marathonschaatser en wielrenner op subtopniveau. En dat motiveert hem nog steeds bij alles wat hij nu doet.

Gedreven en prestatiegericht

Ontdekken, creëren en presteren: dat zijn Ubbo’s belangrijkste drijfveren. Hoe belangrijk het is om nieuw terrein te verkennen, wordt vaak onderschat. Terwijl juist daar de weg naar verandering begint, en daarmee de kans op succes. Creëer je nieuwe mogelijkheden, dan creëer je ruimte voor betere resultaten. Voor Ubbo kan de druk niet hoog genoeg zijn. Hoe groter de uitdaging, hoe groter zijn gedrevenheid om ervoor te gaan. Want juist dan vind je nieuwe wegen en creëer je dingen die écht iets toevoegen. Waarmee je voor elkaar krijgt wat je graag wilt bereiken. Of waarmee je een oplossing vindt voor iets wat je nu in de weg zit. Met die drive zet Ubbo Kuper zich graag in voor zijn klanten.

Flamma Business Development

Behalve zelfstandig consultant en interim-specialist is Ubbo ook partner in Flamma Business Development . Dit is een samenwerkingsverband van meerdere consultants met uiteenlopende expertises. Die versterken elkaar op het gebied van kennis en kunde, en bieden een extra garantie op capaciteit en continuïteit bij het uitvoeren van opdrachten.

Meer dan genoeg slagkracht dus om werk te maken van jouw uitdaging. Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie.